Neste motstander: Molde FK

Ole Gunnar Solskjærs menn kommer til fjæra mandag.

Tidligere kamper

Flere treningskamper er blitt spilt mellom lagene i de siste årene, senest før årets sesong da det endte 1-1 på Aker Stadion. Ranheim mål ble scoret av Mads Reginiussen.

Sist lagene møttes i tellende kamp var i cupens fjerde runde i 2013. Ranheim og Forza dro til rosenes by fulle av selvtillit etter å ha slått Aalesund i forrige runde, men kom fort ned på jorda igjen. Før halvtimen var spilt ledet Molde 3-0, og i andre omgang la de på tre ekstra scoringer i målprotokollen og avanserte med 6-0-seier.

Første kamp mellom lagene var i 1946 da Ranheim spilte kvalifisering til Hovedserien. To tidlige mål av trønderne var nok til å sende Ranheim opp en divisjon til nivå 1. I 1954 var det igjen Molde som stod mellom Ranheim og Hovedserien. Igjen ble det en 2-0-seier til Ranheim og vi rykket dermed opp igjen.

Samme sesong hadde vi allerede møtt Molde i cupkamp i tredje runde. Fem minutter før slutt falt avgjørelsen da Øivind Næss sendte Ranheim videre. Vi kom oss til semifinalen samme år, men da var det Lillestrøm som hindret oss i å spille finale i hovedstaden.

Så langt

Molde startet sesongen på best mulig vis, og stod med tre seire etter tre runder. I fjerde runde ble rekken stoppet av Rosenborg på Lerkendal. Moldenserne slo tilbake med seier over Lillestrøm i neste runde, men gikk etter det fire serierunder uten seier. Etter tap mot Bodø/Glimt på Aker Stadion, kom trepoengeren på 16. mai da Godsetr ble slått 2-0.

Toppscorer for Molde så langt er Eirik Hestad med tre seriemål.

Kampen på mandag er utsolgt. Vi ser frem til å ta i mot Molde på et fullsatt EXTRA Arena!