Russisk motstand på Marbella

Ranheim har to treningskamper under årets treningsleir på Marbella.

Ranheim reiser på treningsleir til Marbella i perioden 21.februar - 28.februar. Dette blir en treningsleir der laget får prøvd å være helproff i en uke. Treningsleiren består av flere treningsøkter og to treningskamper, motstanderne er FK Krasnodar og FH Hafnarfjördur.

Annonse:

- Vi vet dette er gode lag, og får skikkelig motstand frem seriestarten. Samtidig er det spennende med annen type motstand enn det vi er vant med, forteller trener Maalen om motstanderne.

Norsk motspiller?

FK Krasnodar er en russisk fotballklubb fra byen Krasnodar. Klubben ble stiftet 22. februar 2008. FK Krasnodar spiller sine hjemmekamper på Krasnodar Stadium.

Den russiske ligaen har vinterpause frem til mars før de sparker igang siste del av sesongen, Laget ligger nå på 4.plass i Russland. Krasnodar spilte kvalifisering til Europaligaen, men tok seg ikke videre etter siste runde.

Dermed laget har treningsleir på Marbella i denne perioden. Krasnodar skal spille mot blant annet Strømsgodset, Aalesund, Molde og Rosenborg før de skal spille mot Ranheim.

Tidligere Rosenborgspiller Stefan Strandberg er tilbake i Krasnodar etter et låneopphold i tyske Hannover. Likevel er det usikkert om Stefan blir å se på banen da han har vært skadet siden februar 2017. 

Islandsk motstander 

FH Hafnarfjördur er en islandsk fotballklubb som ble grunnlagt i 1929. Det var i FH at Alexander Søderlund spilte 18 kamper og scoret tre mål i 2009 før han kom tilbake i norsk fotball.

Den islandske klubben FH havnet på 3.plass i hjemlig serie 2017 og spilte kvalifiseringskamper til Champions League og Europaligaen i fjor, men klarte ikke å ta seg videre.

23.02 FC Krasnodar 1 - Ranheim 

26.02. Ranheim - FH Hafnarfjördur

Tidspunktene er ikke bestemt. Kampene skal trolig vises på nettavisen sine sider.

Annonse fra Obos-ligaen: