Seksmålsseier i begge treningskampene

Søndag fikk Ranheim benyttet hele troppen og mer til da det var klart for treningskamper mot Orkla og Nardo.

Til dagens første match stilte følgende elleve opp: Magnus Lenes - Øyvind Alseth, Elias Jakobsen, Ivar Furu. Glenn Daniel Walker - Simen Sandmæl, Jakob Tromsdal, Mads Regniussen - Sivert Solli, Mads Lillebo, Joachim Olufsen.

Allerede etter to minutter fikk Ranheim kampen første scoring. En halvtime uti omgangen la de på til 2-0.

Andre omgang ble nærmest enveiskjøring og Sivert Solli, Oskar Andreassen scorte for de helblå, før Ivar Furu satte inn straffescoring like før slutt og dermed endte det 6-0 til Ranheim.

En drøy halvtime senere entret en ny ellever kunstgresset i Abrahallen og en ny motstander i Nardo var klar for sparring. Og de ville ikke være noe dårligere enn den forrige utgaven av Ranheim.

Etter kvarteret sendte Tønne Ranheim i ledelsen fra kort hold, før Michael Karlsen banket ballen på halvvolley bak tidligere RIL-keeper Preben Øien rett før hvilen.

I andre omgang skrudde Ranheim opp tempoet, stod høyere og lot ikke Nardos spillere få være i fred med ballen. Kampens tredje stod Michael Karlsen for da han ekspederte et straffespark i mål, etter at Kristoffer Løkberg ble felt.

Etter 66 minutter fant Eggen Rismark Løkberg med en stikker. Midtbanespilleren dro en skuddfinte og plasserte inn 4-0.

Minuttet senere var Karlsen frempå igjen og hamret inn 5-0. Samme mann scoret Ranheims sjette og sitt fjerde for dagen da han la på til 6-0 et drøyt kvarter før slutt.

Even Barli, Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Aleksander Foosnæs - Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Sondre Sørløkk - Erik Tønne, Michael Karlsen, Øyvind Storflor.