Sen utligning sikret poeng

Vegard Erliens første mål sikret et livsviktig poeng i Oslo.

Første omgang på Intility arena var preget av to lag som desperat trengte poeng. Vålerenga fikk kampens første mulighet, da Finne testet Barli etter knappe ti minutter.

Vi skulle få kampens første nettkjenning, da Bakenga satte ballen i mål etter et gjennomspill fra Øveraas. Dessverre var flagget oppe.

Omgangen fortsatte å være jevn og tett, og endte fortjent uavgjort.

Vålerenga startet hvassest etter pause. De første ti minuttene skapte de flere gode muligheter, uten å få uttelling.

Etter en drøy time skulle de få betalt for alle sjansene sine. Et svakt utspill fra Barli ble snappet av Dønnum. Vålerenga var plutselig i overtall, og Dønnum fant Bård Finne, som alene med Barli satte inn 1-0 til vertene.

Kun minutter senere fikk vi en kjempemulighet til å utligne. Reginiussen kom seg løs på høyresiden, og siktet på Blakstad med et innlegg. Dessverre fikk en Vålerengaspiller en fot på ballen, og Kwarasey fikk kontroll.

Tendensen var likevel at hjemmelaget festet et godt grep om kampen etter dette. Svein Maalen satte inn Karlsen for Blakstad, slik at vi det siste kvarteret spilte med to rene spisser.

Likevel var det et annet bytte som skulle vise seg å gi uttelling. Vi rullet fint opp på høyrekanten, og Bakengas innlegg fant Vegard Erlien. Han brukte kveldens første ballberøring til å sette sitt første Ranheimmål.

Det ble aldri flere mål, og et livsviktig poeng blir med til fjæra.