Skadesituasjonen

Med høsten følger skader i mange klubber. Også i Ranheim, slik er ståa.

Annonse:

Vi har hatt flere spillere som har vært skadet i lengre og kortere tid som nå er tilbake for fullt og aktuell for tropp i helga.

Karl Morten Eek

Har vært skadet siden januar med brukket ankel. Er nå tilbake for fullt. Har spilt andrelagskamper i 4.divisjon de siste ukene, og fikk med seg et mål kampen mot Steffen Iversens Trygg/Lade.

Den trofaste høyrebacken, Aslak Witry, var ikke med til Bergen etter at han fikk en skade på trening før oppgjøret mot Brann. Men ble klar like etterpå og reiste med U21-gutta på landslagssamling uten at han fikk spilletid i 2-1 seieren over Aserbajdsjan.

Magnus Stamnestrø

Midtbanespilleren var heller ikke med til Bergen. Han hadde en liten leddbåndsskade i kneet. Høyst aktuell for tropp til helga.


Mats Lillebo

Er endelig klar for tropp igjen etter en lengre periode med ulike skader og sykdom. Seneste skaden var en lyskeskade.

Klar for kamp søndag? Kjøp billett her

Joachim Olufsen

Måtte ut til pause hjemme mot Sandefjord med lyskeskade, og har ikke vært helt 100% før nå. Det betyr også han er aktuell for en kamptropp til helgas kamp mot Strømsgodset.

Noen usikre kort i Michael Karlsen, som vi så gikk ut før pause mot Brann, og Andreas Helmersen som begge har hatt litt lyskeproblemer den siste tiden og har trent alternativt. Forhåpentligvis er begge to tilbake til helga.

Ikke klar for kamp enda

Noen spillere er enda ikke klare for kamp, men det nærmer seg kampmodus for Jakob Tromsdal som ble meniskoperert i sommer og det var høyst usikkert hvor lenge midtbanekrigeren var ute. Men i løpet av denne uka skal han trene for fullt med resten. Det betyr at gutten nærmer seg!

Kim Riksvold

Ute med tretthetsbrudd. Det er usikkert hvor lenge angrepsspilleren er ute.

Magnus Blakstad

Ble operert for korsbåndsskade på høsten i fjor. Nå har han begynt å trene med ball og er med på deler av treningene med laget ute på gressmatta, etter utallige timer i styrkerommet og spinningsalen.

Annonse fra Eliteserien: