Sørløkk forlenger med Ranheim

Midtbanespilleren har forlenget kontrakten med klubben ut 2021-sesongen.

Annonse:

Sondre Sørløkk har blitt enig med Ranheim om en kontraktsforlengelse ut 2021. Midtbanespilleren hadde utgående kontrakt denne sesongen, men den er altså nå forlenget med ytterligere to år. 

- Fin utviklingskurve

Hovedtrener Svein Maalen er godt fornøyd med å ha Sørløkks signatur på plass.

- Det er vi naturligvis veldig glad for å ha på plass. Sondre har tatt store steg siden han kom til oss som en 3.divisjonsspiller i 2016 og har utviklet seg til å bli en fullverdig Eliteseriespiller som er med og konkurrerer om en plass i førsteelleveren, sier Maalen. 

- Han har jobbet mye med fysikken og har etter hvert blitt en veldig robust spiller som vi kommer til å få veldig god nytte av i årene som kommer. Han blir det definitivt meget spennende å følge framover, legger vår hovedtrener til. 

Kom fra Orkla

Sørløkk kom til Ranheim fra Orkla midt i 2016-sesongen og fikk sin debut for klubben i hjemmekampen mot Sandnes Ulf i OBOS-ligaen i august 2016.

Sist sesong noterte han seg for 21 kamper for Ranheim og en scoring for klubben, hvorav fire av de var i cupen. Sørløkks scoring kom i cupseieren borte over Levanger i mai. 

Annonse fra Eliteserien: