Sterk borteseier i Grimstad

Reginiussen-dobbel sørget for seier mot Jerv.

Annonse:

Etter en rolig åpning på kampen, forsøkte Magnus Blakstad å banke liv i den etter bare syv minutter da han forsøkte seg med et langskudd på halvvolley. Skuddet duppet for sent og landet på nettaket.

Hjemmelaget tok mer over banespillet, men klarte ikke å få til noen kvalifiserte avslutninger på Even Barli. Noen innleggsmuligheter kom de seg til, men Ranheimforsvaret holdt greit unna.

Til tross for Jervs overtak i banespillet, var det Ranheim som tok ledelsen. Flotte kombinasjoner mellom trioen Løkberg, Reginiussen og Witry. Reginiussen sendte ballen ut til Witry som slo inn i feltet til Kristoffer Løkberg. Midtbanesliteren flikket ballen videre til Mads Reginiussen som banket inn ledelsen med venstrefoten.

Bare minutter etter scoringen får Jerv en kjempesjanse til å utligne. Frispark fra korridor løftes inn i boksen, og via et Jerv-hode går ballen i tverrligger bak Even Barli. Returen settes et stykke over mål.

De siste minuttene av den første omgangen tilhørte Ranheim. Først drar Michael Karlsen noen tunneler på midtbanen, før Reginiussen forsøker seg på nytt, men denne gang gikk avslutningen over mål. Like etter fikk Karlsen en sjanse, men skuddet fra 16 meter gikk like til side for mål.

Ranheim startet andreomgang som de avsluttet den første. Gikk rett i angrep på Jerv og fem minutter uti omgangen satt ballen i mål igjen. Og igjen var det Mads Reginiussen. Finnmarkingen løpte seg fri på første stolpe og stusset Kvande-corneren i mål.

Nå var det bare Ranheim. Mikke Karlsen var svært nær på å score i sin andre kamp på rad, men skuddet fra 16 meter ble blokkert til hjørnespark.

Kvarteret før slutt byttet Jerv inn spillere som kunne utgjøre større trusler i luftrommet, og begynte med det å spille mye mer direkte. Det skulle gi avkastning så og si med en gang. Et frispark lempes inn i boksen og der var den nyankomne spissen på plass og headet inn reduseringen.

I kampens siste kvarter hadde Ranheim nok med å forsvare seg. Innleggene ble ryddet greit unna. Nærmest var Jerv da Ogungbaro prøvde seg med et skudd fra distanse minutter før full tid. Skuddet hadde retning lengste hjørne, men Barli var på plass og fikk slått til corner.

Nærmere kom ikke Jerv, og Ranheim tok tre meget sterke bortepoeng med seg hjem.

K A M P F A K T A

Jerv - Ranheim 1 - 2 (0-1)

0-1 Reginiussen 31'
0-2 Reginiussen 50'
1-2 77'

Barli - Witry, Kvande, Eggen Rismark, Foosnæs - Løkberg (Sørløkk 76'), Blakstad, Reginiussen - Storflor, Karlsen (Riksvold 68'), Gjertsen (Eek 87')

Annonse fra Eliteserien: