Tap i bunnkampen

Sarpsborg 08 vant i fjæra.

15. plass tok i mot 16. plass på tribunen til en real sekspoengskamp da Sarpsborg 08 gjestet fjæra. Og det var Ranheim som var best fra start av.

Vår første, store, mulighet kom etter et hjørnespark. Storflor fant Olsen, men headingen gikk utenfor.

Også Vegard Erlien, som fikk tillitt fra start etter sin utligning mot Vålerenga sist helg, skapte flere gode muligeter før pause. Den aller største var da han la et innlegg mot mål, som keeper nesten fomlet inn i eget mål.

Likevel så var det, mot spillets gang, gjestene som tok ledelsen. Etter en knapp halvtime mottok Larsen ballen litt utenfor vår 16-meter, dro seg forbi Foosnæs, og plasserte ballen hardt i lengste. Dødelig effektivt, og utagbart for Barli.

Vi fortsatte å ha mye ball, men gjestene demmet godt opp, og stillingen til pause var 0-1.

Etter pause fikk Skarsem omgangens første store mulighet. Han dempet et høyt gjennomspill fra Reginiussen elegant, men avslutningen gikk like utenfor mål.

Omgangen fortsatte å være jevnspilt. Men etter timen spilt skulle vondt bli verre. Magnar Ødegaard var sterkest i feltet på et hjørnespark, og stanget inn 0-2.

Resten av kampen fortsatte å svinge. Sarpsborg var farlige på noen kontringer og dødballer, og vi skapte flere halvsjanser, samt spilte oss til flere dødballer, uten at noen av lagene fikk flere mål. Dermed ble det tomålsseier til gjestene.

Kampfakta

Ranheim-Sarpsborg 08 0-2 (0-1)

Barli - Olsen, Kvande, Furu, Foosnæs (Heggem 69') - Reginiussen, Valla Dønnem, Skarsem (Lopez 69') - Storflor (Karlsen 77'), Bakenga, Erlien

Mål:
0-1 Larsen 29'
0-2 Ødegaard 60'

Gule kort Ranheim: Ingen

Nå er det landslagspause, men allerede om to uker kommer medaljejagende Odd på besøk. Billetter til den kampen kjøpes her.