Tap i serieåpningen

Ranheim styrte førsteomgang fullstendig, men et effektivt bortelag snudde etter pause. (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Det var Ranheim som åpnet sterkest, og hadde de første 20 minuttene nærmest 80% ballbesittelse.

Den eneste scoringen før pause kom da Adria Mateo Lopez plukket opp en retur, og satte den i mål via en Tromsøspiller.

Takket være det tette snødrevet, valgte dommer Kjensli å blåse for en brøytepause midt i omgangen. Ranheim fortsatte å føre også etter pausen, selv om Tromsø fikk et par store muligheter like før pause.

Tromsø snudde kampen

Andre omgang ble mye mer jevnspilt enn den første. Snøværet hadde gitt seg, og Tromsø trykket mer og mer på for utligning. Den skulle de få etter 69 minutter, da Ingebrigtsen snappet ballen på 6-7 meter og satte den kontant i nettaket.

Det var også Tromsø som skulle stjele alle poengene. På overtid kom Berntsen seg løs på venstresiden, og la inn til Valakari som styrte innlegget inn bak Barli. Det ble også omtrent det siste som skjedde.

Neste helg skal vi sørover til Åråsen, hvor vi møter Lillestrøm. Den kampen vises på Eurosport pluss, Eurosport player og Dplay.

Om to uker kommer Haugesund på besøk. Billetter til den kampen kan du kjøpe her.