Tønne klar... Reginiussen også!

To nye signeringer i dag! Både Erik Tønne og Mads Reginiussen spiller i blått neste år.

Det har lenge ligget i kortene at Erik Tønne nærmet seg Ranheim, i går var muntlig ja offentlig. I dag fikk vi signaturen på papiret for to år med Nardogutten.

Annonse:

- Vi gleder oss til å få nok en sulten trønder til oss, forteller trener Svein Maalen.

Venstrefoten Erik Tønne er en offensiv spiller som kan bekle både kant og backrollen. Han har til og med spilt spiss! Dermed har man en spiller som kan brukes i flere roller dersom det skulle knipe.

- Nå får jeg endelig oppfylle drømmen om å spille Eliteserie i Trondheim. Da samtidig med kompisene mine og de jeg spilte på løkka med, forteller Tønne om overgangen. - Jeg har spilt på lag med flere av dagens stall tidligere i andre klubber. 

Nardogutten med fortid i Nardo, Rosenborg og Strindheim er endelig tilbake i Trondheim. Etter flere år har vært ute i Sheffield United, Ham-Kam, Sandnes ULF, Bodø/Glimt, Fredrikstad og Levanger er han endelig klar for Ranheim.

Reginiussen med to nye år

Samtidig er det klart at finnmarkingen Mads Reginiussen er klar for to nye år i blått. Mads som før årets sesong var usikker på om han ønsket å fortsette Ranheim har nå satt signaturen for å fortsette i Ranheim i to nye år

Mads som er en av to ikke-trøndere fikk trøndersk pass tidligere i høst med 200 kamper klubben. Han ble også stemt frem av publikum som årets spiller 2017. 

En ekte klubblegende fortsetter med oss videre, en av mange viktige bidragsytere i 2017. Vi gleder oss til fortsettselsen.

Annonse fra Eliteserien: