Trøndersk motstand i treningskamp

Neste tirsdag, 18.juli, har Ranheim avtalt treningskamp mot Sondre Sørløkks gamle treningskamerater.

Annonse:

Det ble avtalt treningskamp mot Orkla, lagene sparker høstsesongen i gang fortrinnsvis lørdag og søndag. Kampen skal spilles på Orkdalsbanken stadion kl. 19.00. 

- Det er viktig å matche seg i kamp før sesong starter igjen, sier trener Svein Maalen.

Har du prøvd ut sommerquizen? Vinn blant annet gavekort på Kremmerhuset

Alle skadefrie a-lagsspillere stiller til kampen mot Orkla. I tillegg vil det være med noen hospitanter som skal prøve seg. - Litt tidlig å si noe om skadesituasjonen, forteller Maalen angående aktuelle spillere til treningskampen. Han poengterer at trolig alle skadefri, bortsett fra Georg Flatgård og Aleksander Foosnæs.

Naturlig del av vår trønderske utviklingstanke

— Svein Maalen

Hvorfor treningskamp mot Orkla?
Ikke nok med at Ranheim er det eneste laget i de to øverste divisjonene med kun norske spillere, så er det stort sett trøndere som spiller på laget. Mads Reginiussen (Alta) har blitt trønder, Alexander Hovdevik (sunnmøre) og Georg Flatgård (Tolga) har alltid spilt i Trøndelag Fotballkrets.

Da er det ikke så rart vi skal møte Orkla? - Nei, det er viktig for Ranheim å være ute å møte trønderske lag, som en naturlig del av vår trønderske utviklingstanke, svarer Maalen. Derfor blir det fint å møte Orkla denne gang, avslutter Maalen.

Annonse fra Eliteserien: