Uavgjort i lokaloppgjøret

Ett poeng med hjem til Trondheim.

Ranheim ut i hundre fra avspark og fikk kampens første sjanse da Rye kom fri etter et par minutter. Innlegget ble tatt av den sterke vinden på Moan og gikk i tverrliggeren og ut.

Ranheim fortsatte å spille fotball, men fikk ikke sjans til å sette ballen i mål

Etter 24 minutter sparket Levanger en ball opp mot sin venstre side. Et par kombinasjoner senere kom Nyborg fri og satte ballen i mål.

Ranheim hadde så og si alt av banespillet, men Levanger var farlige på dødball og sine lange pasninger. 1-0 stod seg til pause.

Andre omgang fortsatte som den første sluttet; et lavtliggende Levanger tok i mot det som kom av Ranheimangrep.

Med offensive backer skapte de overtall på begge sidene, men innleggene som kom klarte dagens LFK-spiller, Faye Lund, å holde unna mål.

verre ble det da innbytter Storflor slo et innlegg på bakre stolpe mot Gjertsen. Høyreback Sørmo ekspederte innlegget i eget mål og Ranheim fikk sin fortjente utligning.

Metter scoringen gikk Ranheim for seier og fikk en kjempesjanse da Riksvold broderte seg inn i LFK-boksen, men skuddet ble avverget. Like etter forsøkte Witry seg på et knallhardt skudd fra utenfor sekstenmeteren. Skuddet ble blokkert på strek.

Dermed endte det 1-1. Ranheim fortsatt ubeseiret.