Velkommen, Jakob Tromsdal!

19-årig midtbanespiller klar for å ta OBOS-ligaen.

Annonse:

Det er nå klart at Jakob Tromsdal blir Ranheim-spiller ut sesongen 2018. Unggutten fra Stjørdal har de siste årene gått en veldig god skole i RBK’s Salmarakademi, før det fikk også han fotballutdanningen sin i Stjørdals/Blink.

Jakob vil spille for RBK i UEFA Youth League mot Basel senere i vinter og vil formelt bli Ranheim-spiller etter dette. 97-modellen er i full gang med treningen i Ranheim og har imponert trener Svein Maalen.

- Jakob er en sentral midtbanespiller med veldig godt fotballhode. Han har sine styrker offensivt, som en trygg, men skapende ballfordeler. Jakob er etter min mening en av de mest spennende unge spillerne i trøndersk fotball nå, skryter Maalen.

Jakob er etter min mening en av de mest spennende unge spillerne i trøndersk fotball nå

— Svein Maalen

Maalen har stor tro på at Tromsdal allerede i 2017 vil ta for seg og være en stor ressurs for Ranheim.

- Han har talent og er ambisiøs, noe som er en forutsetning for å utvikle seg. Samtidig er han i utfordrerposisjon, i sum et strålende utgangspunkt. Sammen med resten av den sterke midtbanen vår blir Tromsdal en ypperlig tilvekst, avslutter Maalen.

Ranheim takker både Stjørdals/Blink og RBK for godt samspill inn mot å gjøre Jakob Tromsdal til Ranheim-spiller. Vi ønsker Jakob velkommen til Ranheim og et steg nærmere drømmen om toppfotball.

Annonse fra Eliteserien: