Velkommen tilbake, Jørgen!

Jørgen Olsen Øveraas vender tilbake til Ranheim. (Arkivfoto)

Annonse:

Etter nettopp å ha lagt et eventyr på Rogaland bak seg, er den 28 år gamle Strindheimsgutten er klar for to nye år i Ranheim.

- Det blir fint å komme hjem, og spille fotball sammen med kompisene mine. Jeg ser frem til å jobbe med Svein og resten av laget, sier Jørgen Olsen Øveraas. 

Olsen Øveraas kom til Ranheim i 2013 fra Strindheim. Etter 90 kamper i blått tok han turen til Vestlandet for spill for Sandnes Ulf. Etter to sesonger og 44 kamper for rogalandsklubben kommer Jørgen til å bidra med mye erfaring i gruppa.

Se Jørgen og resten av gutta live i 2019

- Sist jeg var i Ranheim tok jeg store steg som fotballspiller, siden da har jeg fått en god del erfaring fra tiden på Vestlandet. Nå har jeg stor tro på å vokse som spiller og person i et godt miljø, legger Olsen Øveraas til.

Sjefen selv er fornøyd med fornøyd med å få mer erfaring på plass i garderoben fra nyttår.

- Jørgen har fått meg seg masse erfaring fra fra voksenfotballen, det blir viktig påfyll til neste sesong. Han passer utmerket i vår profil som klubb, kommer inn i en sulten gruppe og har masse å lære bort, sier Svein Maalen om nysigneringen.

Den hjemvendte forsvarsspilleren har signert en toårskontrakt med Ranheim. 

- Han er spiller i sin beste alder, og kan spille både back og stopper. Han kommer til å bidra med masse energi, samtidig som han vil utvikle seg som spiller og person i Ranheim, avslutter Maalen.

Sesongkortsalget er i gang og du kan sikre deg fast plass i 2019, sikker plass mot RBK, Molde og Brann. Be ready! Kjøp deg sesongkort nå

Annonse fra Eliteserien: