Vi elsker Mads Reginiussen!

Og Mads Reginiussen elsker Ranheim.

Annonse:

Det har over tid vært stor interesse fra mange rundt fremtiden til Mads Reginiussen. Kom en av ligaens beste midtbanespillere til å fortsette i Ranheim eller ble det en annen retning for Mads.

Vel, nå er det avklart - Mads Reginiussen spiller for Ranheim også i 2017. Daglig leder Frank Lidahl hyller Reginiussen som nå har signert en ny avtale på 1 år.

- Vi har hatt samtaler med Mads siden november, det er etter hvert rimelig kjent at vi har implementert en revidert lønnsstruktur i klubben. Vi har bedt Mads om noe mer enn det vi egentlig kunne be ham om, det er ingen tvil om at Mads på alle mulige måter blir urettferdig rammet. Samtidig har vi hatt meget konstruktive samtaler der vi har tegnet det langsiktige bildet for klubben og hva som kreves på veien mot målet om et bærekraftig Ranheim i toppen av OBOS-ligaen. Jeg blir rørt når Mads nå har landet på å signere en ny avtale med Ranheim, forteller Lidahl.

Reginiussen har over tid vært blant ligaens beste spillere, for klubben Ranheim har han vært uvurderlig på banen og etter hvert en mesterlærer for hele troppen. Det har også vært annen interesse rundt Reginiussen den siste tiden, men valget falt altså på fortsatt spill i blått.

- Det er enda et kompliment til Mads. Han fikk en mulighet til å gå til en større klubb. Vi hadde forstått det om han hadde valgt dette, men han lander altså på at spill i Ranheim er det riktige. For meg er dette kanskje en av de viktigste signaturene i klubbens historie. I et større fremtidsperspektiv gjennomfører Mads en heltehandling som er med på å skape et forutsigbart Ranheim med tanke på lønnsnivå de neste årene, mener Lidahl.

Dermed er en kritisk brikke på plass for at Ranheim skal oppnå suksess i 2017!

Annonse fra Eliteserien: