Lagspresentasjon: Gutter 14

Hver av 28 lagskullene i Ranheim Fotball lager en presentasjon av sitt lag, som vi vil presentere her med jevne mellomrom.

Annonse:

Ranheim fotball har vokst i antall spillere som har fortsatt fra barnefotball og inn i ungdomsfotballen de siste årene. Tydelig fokus på FELLESSKAPET som drivkraft for fotballgleden, ser vi at både G14, G16 og G19 har fått et godt fundament i kulturen slik at UTVIKLING både på og utenfor banen kan finne sted. 

Se videoreportasje nederst i saken

G14 har gjennom vinteren jobbet godt med både spillet og den fysiske delen av spillerutviklinga. Med 32 spillere har G14 en god treningsgruppe, som drives av hele 8 dedikerte trenere, og en stødig lagledelse.

Trenerteamet har et godt forhold til at opplevelser skapet i nuet og utvikling må sees i det lange løpet. De er tydelige, men haster ikke, i et utviklende lagsmiljø der kompetanse står sentralt.

Laget avlyser ikke økter om det kommer snø, da bruker de det til sin fordel og har godt planlagte økter for helheten i kroppen, i tillegg til at det gir fin variasjon og mye ekstra latter og glede.

Annonse fra Obos-ligaen: