- Stor betydning for fellesskapet

I forbindelse med jenteløftet i klubben har Ranheim IL Fotball Topp gått inn sammen med TrøndelagKraft for å ordne treningsdresser til Kvinner Senior A og Kvinner Senior Rekrutt.

Annonse:

Dette for å utjevne den forskjellen det har vært på kjønnene i idretten. Ranheim IL Fotball Topp og TrøndelagKraft ser på dette som viktig, og gjør at de får like treningsdresser som Ranheim A-lag Herrer har. 

Ranheim IL Fotball Topp og TrøndelagKraft er opptatt av at barn og ungdom får mulighet til å oppleve tilhørighet og felleskap gjennom lag og idrett, og en felles overtrekksjakke kan være et bidrag til at alle blir inkludert. Ranheim ToppFotball og Trøndelag Kraft var til stede under treningen da spillerne fikk utdelt treningsdressen, og det ble tatt mange finer bilder under utdelingen og treningen.

Saken fortsetter under bildeserien

Anders Tanem som er hovedtrener på Ranheim Kvinner Senior A har også kommentert seansen, og hvordan det har påvirket gruppen og treningene i ettertid.

Anders sier følgende:

- Det betyr selvsagt mye for jentene. De har selv sagt at dette har stor betydning for fellesskapet da vi er veldig mange, både «gamle» og nye spillere, og at dette er nok et skritt i riktig retning for utviklingen av prosjektet på kvinnesiden i Ranheim. 

Og legger til: 

- Det å bli gjort litt ekstra stas på og få litt ekstra oppmerksomhet fra Ranheim Toppfotball og Trøndelag Kraft var utvilsomt veldig gøy for jentene. Noen trives bedre foran kamera enn andre også. 

- Helt konkret ser jeg en gjeng som alle kommer i likt blått treningstøy på øktene. Det er god stemning med mye smil, latter og samhold, noe som er svært viktig i tiden vi er inne i. Faktisk opplever jeg bedre kvalitet og intensitet på øktene også. Vanskelig å knytte dette direkte opp imot treningsdressene, men det er utvilsomt en medvirkende faktor

Tusen takk!

 

Annonse fra Obos-ligaen: