Storm Hugås Trønnes (11) er Årets selger i fotballavdelinga

I år gjennomførte fotballavdelinga sin salgsdugnad i siste halvdel av september.

Annonse:

På de to dugnadsukene skulle klubbens spillere gjør sin gode innsats for å bidra til blant annet å holde treningsavgifta nede gjennom dugnad med å selge 5 esker med miljøvennlige og tidsriktige microfiberkluter. Lite visste vi at blant spillerne lå det en superselger.

Storm Hugås Trønnes solgte hele 55 esker. Vi har tatt en prat med Storm om det som skjedde.

Hva var det som fikk deg til å selge så mange esker i denne dugnaden Storm?

«Da dugnaden startet tok jeg med meg noen av eskene, og gikk til de nærmeste husene der jeg bor, og forsøkte å selge til dem. Jeg ble litt overrasket over at de ville kjøpe, og da ble jeg så glad at jeg bare fortsatte og fortsatte», forteller Storm med glødende innlevelse.

«Ja, og når vi ikke hadde flere esker, så spurte jeg mamma om vi kunne få tak i flere esker, og det gjorde vi nede på klubbhuset. Jeg kunne solgt mye mere hvis dugnaden hadde fortsatt.»

Hvordan gikk du fram for å selge?

«Ja, jeg øvde en del på hva jeg skulle si før jeg startet, og da jeg var fornøyd ble det omtrent slik:

Hei, æ e fra Ranheim fotball, og laget og klubben har dugnad. Vi selg microfiberkluta. På klutan e det hvite lappa som fortelle ka dem ska brukes til. Ønske dokker å kjøpe, så kan du betale på Vipps», svarer den ivrige selgeren uten å nøle.

Storm får som velfortjent oppmerksomhet, en signert Jubileumsdrakt fra vårt OBOSLIGA-lag, og mor repliserte at den skal inn i glass og ramme.

Vinnere av Lagkonkurransen i dugnaden

Som en ekstra inspirasjon kunne tre av klubbens lag vinne pizzabuffet på Egon til hele laget, inkludert noen ledere. Årets vinnere ble følgende lag:

  • Jenter 10, født 2011, med 5 ledere
  • Gutter 12, født 2009, med 5 ledere
  • Gutter 8, født 2013, med 8 ledere

Klubben takker Storm og alle andre spillere, ledere, foresatte og kjøpere for sterke bidrag i dugnaden, og vi sier på gjensyn igjen neste år!

Annonse fra Obos-ligaen: