1 poeng i toppkampen

Etter forrige rundes tap for Ull/Kisa var vi toppmotiverte for å slå tilbake mot LSK i dag

Annonse:

Det som ble spådd som en tett og jevn affære i dag ble også akkurat det. To jevngode lag som kjemper om den siste plassen om direkte opprykk bar sitt preg på dagens kamp og i løpet av den første halvtimen kom ingen av lagene til noen store muligheter. 

Det skulle ta 35 minutter før vi fikk dagens første store sjanse. Lopez slo ballen nydelig igjennom til Erlien som misbrukte sjansen alene med keeper. 5 minutter senere kom Reginiussen til en farlig avslutning, men skuddet gikk via en LSK-spiller og ut til hjørnespark. 

I den andre omgangen kom vi til et par flere sjanser i innledningen, men uten at det ble særlig farlig. Nærmest var Sørløkk da han jaktet et dårlig tilbakespill fra Mathew, men det ble ikke noe mål nå heller. 

Ett minutt senere var LSK i angrep. Gustafsson spilte vegg med Lehne Olsen og fikk drømmetreff fra 16 meter. Ballen føk inn i målet og gjestene var i føringen. 

Det ble lenge i mellom de store mulighetene i den andre omgangen også, men i det 87. minutt kom vi til et par gode muligheter uten at ballen ville i nettet nå heller. 

1 minutt på overtid skulle vi omsider få betalt. Karlsen vant en hodeduell etter en lang ball og i enden av den sto Sørløkk som fikk godt treff fra 18 meter. Ballen snek seg i nettet bak Christiansen og sikret med det 1 poeng i dagens toppkamp!

Annonse fra Obos-ligaen: