ranheim-levanger-witry

100 VGS elever på kamp

Søndag 30. April kl.18.00 er det duket for nytt oppgjør, Ranheim–Åsane på EXTRA Arena. I den forbindelse ønsker vi sammen med Adresseavisen at flere ungdommer kommer på kamp.

Annonse:

Vi deler derfor ut 100 gratisbilletter som skal motivere ungdommen på videregående skoler til å ta seg turen til Ranheimsfjæra.

Ranheim er en klubb som satser på unge talenter i vekst. Vi ønsker å dele dette med ungdommen, denne gangen videregåendeelever. Dette er et prosjekt Ranheim og Adresseavisen gjennomfører sammen, nettopp for å skape større engasjement både rundt Ranheim og Adresseavisen.

Vi mener det er viktig å skape et større og sterkere forhold til ungdommen, og ønsker derfor at flere stiller opp på kamp.

— Anne Celine Berg
Vi mener det er viktig å skape et større og sterkere forhold til ungdommen, og ønsker derfor at flere stiller opp på kamp. Stemningen, kulturen og energien på Ranheim er noe vi vil at flere skal oppleve.

Torsdag 27. April var Magnus Lenes og Aslak Fonn Witry på besøk hos Charlottenlund VGS og Strinda VGS. Her delte de ut flyers og tok seg en prat med elevene for å fortelle at på søndag er det viktig at de kommer og støtter Ranheim. Vi håper på god respons, og at dere som fikk hilst og snakket med Magnus eller Aslak fikk et godt inntrykk og ønsker å oppleve en Ranheim-kamp.

Dere er alltid velkomne på EXTRA Arena, håper søndag kan bli en start på en bra fortsettelse. Gleder oss til å se deg på kamp, ta med en venn!

Annonse fra Obos-ligaen: