2-1 tap i treningskamp

Tap i en noe avkortet treningskamp mot Rosenborg.

En typisk treningskamp, mellom to lag som kjenner hverandre veldig godt. Begge lag stilte litt reduserte, og med flere sentrale spillere borte. Noe som ga en perfekt mulighet for de som får spille til å vise seg fram.

Det var Rosenborg som startet best i banespillet, men Ranheim fikk den første klare målsjansen. Simon Marklund fikk en pasning fra venstre og fikk avslutte fritt fra en god posisjon, men ballen strøyk feil side av stolpen. Men det var RBK som tok ledelsen etter 19 minutt. Da hadde det vært en ganske jevn omgang , men med litt flere sjanser til RBK. Etter 29 minutter fikk Ranheim frispark som Erik Tønne headet i mål. Lagene gikk til pause på 1-1, da skal det sies at det kun ble spilt 35.min pr omgang.

I andre omgang var Rosenborg det beste laget, og tok også ledelsen allerede 5 minutter uti omgangen. Etter scoringen hadde hjemmelaget mest ball, og Ranheim hadde mer enn nok med å forsvare seg store deler av omgangen. Men 5 minutter før slutt snappet Marcus Mehnert opp et tilbakespill slik at han kom alene med keeper som han rundet, dessverre kom hjemmelagets Børkeeiet skliende og fikk averget utligning.

Flere scoringer ble det ikke, og kampen endte 2-1.