Alltid målrike kamper hjemme mot Jerv

Søndag 15.00, kommer laget fra Grimstad til EXTRA Arena.

Annonse:

Vi startet sesongen med å møte Jerv borte i første kamp. Det endte med to scoringer av Sivert Solli og 2-1 seier til Ranheim.

Før denne runden ligger Ranheim på en 11 plass, mens Jerv ligger på 14 plass, seks poeng bak. Så en viktig kamp for Ranheim å vinne, for selv om de ligger på 11-plass, er det 5 poeng opp til kvalifisering til eliteserien. 

Lagene har møttes 11 ganger tidligere, noe som har ført til 5 Ranheim seire og 6 Jerv seire. Så vi satser på at det står 6-6 i seire etter søndagens oppgjør.

Jerv rykket ned fra Eliteserien i fjor, så vi har ikke møtt de hjemme siden 2021 sesongen, da stakk Jerv av med seieren 3-4, mens året før vant Ranheim 5-0. Så det bruker som regel og bli målrike kamper når disse lagene møtes.

Se opp for Samuel Pedro, Jerv spissen har scoret 14 mål for et lag som ikke kjemper i toppen, og er OBOS-ligaens toppscorer pr dag dato.

Vi håper så mange tar turen til fjæra førstkommende søndag 15.00, til forhåpentligvis en målrik kamp med mange gode prestasjoner av Ranheim, kjøp billetter her.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: