Åpent billettsalg mot Lillestrøm

Med åpning for 600 tilskuere kan vi selge noen få billetter.

Annonse:

Vi har noen sesongkortinnehavere som ikke har hentet ut plasser til helgas kamp mot Lillestrøm. Med åpning for 600 tilskuere kan vi ha et åpent salg på noen få plasser.

For deg som ikke har sesongkort kan det endelig være en mulighet for å komme på kamp for deg.

Billetter kan du kjøpe her fra 14.okt kl.00.00

Salget er kun digitalt, det må kjøpes billetter på nett og kontaktinfo må legges igjen i billettbestillingen. Billettsalget til de få billettene som er igjen åpnes for salg ved midtnatt til onsdag.

Vi er veldig glade for flere kan delta på sosiale underholdningsaktiviteter, men sammen må vi ta hensyn og opprettholde smittevernstiltak.

Det skal fortsatt seksjoneres, ha god og trygg avstand på tribunen. Alle innganger, toaletter og kiosker er utstyres med desinfiseringsapparater.  

  • Hovedtribunen deles i to på midten, med fysisk avsperring - 200 tilskuere på hver side (en kohort), med inngang og utgang fra Ranheimsveien (Inngang 2)
  • Tribuneseksjonene ved Ranheimshallen benyttes for 200 tilskuere. Inngang skjer ved bussholdeplassen fra Ranheimsvegen (Inngang 4) og Ranheim skole(Inngang 6).
  • Forzatribunen benyttes for inntil 50 personer, inngår i kohorten som har inngang 1.
  • Borteseksjonen benyttes ikke da det ikke skal være bortesupportere på stadion.
  • Overvik Corner benyttes som samlingssted for supportere før kamp og stenges før kampstart.

Billetter kan du kjøpe her fra 14.okt kl.00.00

Man skal holde seg hjemme dersom man ikke føler seg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. 

Annonse fra Obos-ligaen: