Årets første borteseier i boks

En enorm defensiv prestasjon, kombinert med dødelig effektivitet, sikret alle poengene i Bergen.

Annonse:

De første 45 på Brann Stadion tilhørte hjemmelaget. Brann satte presset høyt, og var svært agressive i gjennvinningen. Dette førte til at vi brukte mye krefter på å forsvare oss, noe som forsåvidt fungerte bra. Brann kom kun til én virkelig stor mulighet før pause. Barli glapp ballen etter et hjørnespark, og Berisha fikk trillet ballen mot målet. På streken sto derimot Alseth klar, og fikk klarert. 

Mads + Mateo = Sant

Andre omgang startet med det samme harde Brann-presset som preget den første. Men så skulle vi få vår første sjanse i kampen, og for en sjanse det ble. Reginiussen og Mateo Lopez kombinerte flott, og alene med keeper satte kapteinen ballen sikkert i nettet. Plutselig var vi i ledelsen i Bergen.

Brann satte inn en heftig sluttspurt, men en enorm defensiv innsats førte til at det meste gikk i blokka. Og det som gikk forbi hadde Barli full kontroll på. 

Nye tre poeng er altså i boks, og allerede om en uke kommer en mulighet til å ta tre nye. Da kommer Vålerenga til Extra Arena, og billetter til den kjøper du her.

Kampfakta:

Brann-Ranheim 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Reginiussen 56', 

Laget:
Barli - Alseth, Kvande, Furu, Tønne (Foosnæs 76') - Mateo Lopez (Blakstad 62'), Valla Dønnem, Reginiussen - Storflor, Karlsen (Sollie Rønning 81'), Solbakken. 

Gult kort Ranheim: Valla Dønnem 58', Solbakken 61', 

Annonse fra Obos-ligaen: