Årets første seier i boks

Ranheim - Grorud 2-1 (1-0) Foto: Jørn Engberg

Perfekte rammer for en fest av en fotballkamp denne tirsdags ettermiddagen på Extra Arena i fjæra.  16 grader og vindstille, og to lag som begge jaktet sin første seier for sesongen. Ranheim har gjort et bytte på startelleveren fra sist kamp mot Raufoss. Inn for Simon Marklund kommer Ruben Alte som debuterer fra start for sesongen

Kampen startet med to angrepsvillige lag, men hjemmelaget sto for kampens første sjanse etter fem minutter, da Mehnert la inn perfekt fra omtrent cornerflagget, Tønne var høyest inne i feltet, men Groruds keeper vartet opp med en feberredning helt nede ved stolperoten fra Tønnes avslutning.

Etter 16.min skulle Ranheim få årets første scoring på Extra arena.

Tromsdal spilte inn til Erlien, som virkelig fikk vist fram sine dribleferdigheter inne i bortelagets boks, etter å ha driblet av tre-fire mann, plasserte han ballen iskaldt i langhjørnet, og det sto 1-0 i fjæra.

Etter ca 30.min kom Grorud til sin første store sjanse for omgangen, heldigvis sett med blå øyne gikk skuddet i stanga fra ca 20 meter.

Bortelaget med en stor sjanse minuttet før pause, et innlegg fra høyre ble slått inn i Ranheims boks og en Grorud spiller fikk avslutte upresset fra ti meter, men skuddet gikk over Lenes mål. Og lagene går til hvilen på 1-0.

Og etter fire minutter spilt av andre omgang ble Erlien spilt gjennom i bakrom og kom alene med keeper, da gjorde han alt rett og plasserte ballen iskaldt forbi Groruds sisteskanse. 2-0.

Bare minutter etter Ranheims andre mål, kom Grorud til en stor sjanse da de fikk rullet opp et angrep som ble avsluttet med en god avslutning, men Lenes leverte en enda bedre redning på skuddet fra ca 11 meter.

Etter Ranheims andre mål, måtte Grorud sende mange folk i angrep på jakt etter redusering. Noe som medførte at Ranheim fikk mange brudd, og masse rom å kontre i.

Grorud med en god sjanse i det 79.min, men skuddet fra kort hold tok Lenes seg av.

Men i det 81.min skulle Grorud få reduseringen sin, etter et meget godt skudd fra 20 meter. Utagbart for Lenes 2-1.

Bare minuttet etter Groruds scoring kom Ranheim til en stor målsjanse, etter innlegg fra siden av Tønne som gikk gjennom hele feltet og havnet hos Karlsen, dessverre gikk skuddet midt på keeper.

Det ender 2-1 til Ranheim, og årets første tre poeng er sikret.

Laget: Magnus Lenes, Christian Eggen Rismark, Daniel Kvande, Adrian Bartel, Sondre Langås (Michael Karlsen 78.min), Jacob Tromsdal, Mads Reginiussen, Ruben Alte, Vegard Erlien, Marcus Mehnert (Sivert Solli 74.min), Erik Tønne