Årets første tap

Et revansjelystent Ranheim tok imot Tromsø i sesongens fjerde kamp i OBOS-ligaen

Før kampen var det ett minutts applaus til ære for Leif «Liten» Lauritsen som var med å få Ranheim opp i Hovedserien i 1949. Leif sovnet inn 15. juli i år.

Det skulle ikke ta lang tid før vi havnet bakpå i dagens kamp. Etter 6 minutter ble Kent Are Antonsen spilt igjennom og fra 10 meter kunne han enkelt sette ballen i nettet bak Lenes. Resten av omgangen skjedde det ikke veldig mye, men det var Ranheim som styrte det meste av spill og hadde de fleste sjansene - uten at ballen ville i mål. 0-1 stod seg også helt til pause.

Den andre omgangen startet akkurat som den første; med mål i mot. Kitolano fikk ballen på omtrent 15 meter og bredsidet ballen til venstre for Lenes og i mål. Dermed sto det 0-2 etter kun 2 minutter av den andre omgangen.

63 minutter var spilt da vi skulle få redusering. Mateo spilte ballen til Tønne som fikk drømmetreff fra 20 meter og ballen føk i nota bak Karlstrøm. Dermed var årets første baklengsmål for Tromsø et faktum.

I de siste 25 minuttene fikk vi satt inn en fin sluttspurt, men avslutningene gikk enten utenfor målet eller midt på keeper, og etter de 6 tillagte minuttene måtte vi konstatere at det ble 1-2 i kveld og årets første tap.