Barli: - Trives én mot én

Med flere solide redninger, ble Even Barli kåret til Ranheims beste mot Bodø/Glimt.

Annonse:

- Jeg har jo sagt til guttene at det er bedre at de kommer én mot én, enn at de river dem ned og lager straffespark. Jeg trives jo nesten bedre én mot én enn når det kommer langskudd fra 15-20 meter, forteller keeperen.

(saken fortsetter etter videoen)

Det spørs likevel om han er litt vel ydmyk, for gjennom sesongen har han vært en av de målvaktene i Eliteserien med flest redninger - både fra langt og kort hold. I kveld mener han at laget fort kunne ha vunnet, men anerkjenner at poengdeling kanskje var det mest rettferdige.

- Vi starter kampen steinbra, og i løpet av de første 25 minuttene har vi flere gode muligheter. Vi blir litt for fikse på siste tredjedel, syns jeg, men starten er veldig bra. Vi mister litt ballro etter det, og gir Bodø/Glimt initiativet. Slik var det også i andreomgang. Vi får noen gode muligheter på slutten, men sett under ett er nok uavgjort helt ok.

Se hele intervjuet med Even i videoen nederst i saken.

Smågesjø: - Må skape flere sjanser

Assistenttrener Tarjei Smågesjø var heller ikke misfornøyt med resultatet. Likevel trakk han fram deler med forbedringspotensiale.

- Det er kanskje litt for få gjenkjennelige sjanser fra oss. Det kan være litt det det handler om, forklarer han på spørsmål om hvorfor det ikke ble mål i kveldens kamp. 

Samtidig får gutta mye ros også, spesielt for innsatsen.

- Det at vi jobber så hardt, og springer så mye som vi gjør, det forteller meg noe om viljen i laget. Selv om vi ikke fikk ut alt spillemessig i dag.

Om en uke kommer Lillestrøm oppover, og da håper Smågesjø å se flere av de vante Ranheim-angrepene.

- Det er en kamp som blir viktig for resten av sesongen, og i den kampen vil det handle om å klare å skape de gjenkjennelige angrepene. Det er noe vi lar oss motivere av, avslutter assistenttreneren.

Se intervjuene med Tarjei og Even i videoene under.Annonse fra Obos-ligaen: