Bendik Bye klar for Ranheim

Han spilte i Ranheim mellom 2011 og 2014, før det ble Levanger, Sogndal og sist Kristiansund for angriperen. Nå er Bendik Bye tilbake i ranheimdrakta.

Annonse:

Bendik Bye har alltid scoret mål i de klubbene han har vært i, nå er han klar for å spille for Ranheim i to sesonger.

I Levanger spilte han 60 kamper på to sesonger, og scoret 23 mål i OBOS-ligaen.

Deretter gikk han til Sogndal der han kun ble i én sesong med 24 eliteserieskamper, hvor han fikk meg seg fire mål og to assist. Han spilte for Sogndal under kvalifiseringen til Eliteserien i 2017, mot nettopp Ranheim.

Da Sogndal rykket ned og Ranheim opp, gikk ferden videre til KBK der han har spilt 127 eliteseriekamper og scoret 35 mål, samt levert 6 målgivende pasninger for klubben fra nordmøre. 

På de åtte siste sesongene Bye har vært i andre klubber har han spilt 60 kamper i OBOS-ligaen, og 151 eliteseriekamper.

Trener Hugo Pereira er meget tilfreds med nysigneringen, og sier dette om overgangen til Ranheim. - Når Ranheim henter hjem toppscoreren fra en av klubbene vi skal kjempe mot neste sesong. Sier det seg selv at det er en veldig bra signering, og hvor viktig den er for klubben. En veldig erfaren spiller, som er på toppen av karrieren sportslig. Er jeg ganske sikker på at han vil styrke laget, så jeg er veldig fornøyd med at Ranheim har muligheten til å signere Bendik Bye.

Se videointervju med Bendik Bye her: 


 

Annonse fra Obos-ligaen: