Bendik Bye med hattrick

Ranheim - Sandnes-Ulf 3-1 ( 2-0) (Foto: Obelix Barbala)

Værgudene var virkelig i det gode hjørne, da Ranheim skulle spille sin første OBOS-liga kamp for sesongen på EXTRA Arena. Solen skinte og 8 grader, som Arne Scheie ville sagt " En perfekt dag for fotball".

Før kampen kom i gang, var det markering av Roar Aune sin triste bortgang i mars, i form av stående applaus fra alle som var til stede.

Når kampen var i gang, tok det ikke mer enn tre minutter før Ranheim kom til en stor målsjanse, men en kjemperedning av bortelagets keeper, sørget for at det ikke ble scoring.

Ranheim fortsatte å presse høyt, og det meste av spillet i starten av oppgjøret var på bortelagets banehalvdel. Da det var spilt 8 minutter kom dagens første mål, Hou spilte en perfekt ball til Bye, som satte inn 1-0 etter et glimrende Ranheim angrep.

Ranheim fortsatte å produsere målsjanser, og det kunne fort stått 3-0 før kvarteret var spilt. Ranheim fortsatte å være det førende laget den første halvtimen av omgangen, selv om det ikke ble målsjanse i hvert angrep.

Fem minutter før pause, ble en ball spilt i bakrom til Solli som var først på ballen og rundet keeper før han fant Bye, som hadde fulgt opp løpet i midten, og kunne sette inn sitt andre for dagen. Et resultat som sto seg til pause etter en meget bra første omgang av Ranheim.

Ranheim startet andre omgang på samme måte som de avsluttet første, ved å prøve å ha ballen mest mulig i laget, og prøve å spille seg til gode muligheter. Defensivt lå de godt samlet med korte mellomrom mellom forsvaret og midtbanen.

Ti minutter ut i andre omgang, fikk Bye ballen på et perfekt løp, og alene med keeper gjorde han ingen feil, og 3-0 og hattrick av Bendik Bye.

Ranheim la seg litt lavere etter 3-0 scoringen, da bortelaget måtte fram å jakte scoring. De lyktes med å score etter 73 minutter, rett etter Bye var centimetere fra å sette sitt fjerde for dagen på en overgang av Ranheim.

Laget: Nilsen, Haugen, Slørdahl, Skuseth, Tønne, Skjelbred (Tørset Johnsen 78.min), Emilsen, Hou (Tromsdal 84 min), Solli, Bye (Mogensen 75min. Gaustad (Wenaas 78 min)