Berg Begravelsesbyrå sponser dødballene

Vil ufarliggjøre prat om døden.

Annonse:

På Grilstad, i samme bygg som Extra, holder Berg Begravelsesbyrå til. En av de tingene som er sikkert i livet er at vi alle får behov for trygge rammer og noen som bistår oss når noen vi er glade i går bort.

Berg Begravelsebyrå er en solid aktør som legger sjela si i å være der for deg og dine i en vanskelig tid etter at dødsfallet inntreffer. Sammen med deg og din familie komme fram til hvordan skape den opplevelsen dere ønsker, med varme mennesker som skaper trygge rammer.

Malin Søreide er gravferdskonsulent for Berg Begravelsesbyrå på Grilstad. Hun har tidligere mange års erfaring fra kulturbransjen, er bosatt på Væretrøa og bryr seg om mennesker og lokalsamfunnet. Gjennom Ranheim vil Berg Begravelsesbyrå vise seg som en aktør som engasjerer seg i utviklingen av lokalsamfunnet, ufarliggjøre praten om døden og bidra til å skape gode samtaler rundt døden.

- Ved å sponse dødballene til Ranheim ønsker vi i Berg Begravelsesbyrå å være med på å bryte ned tabuer og ufarliggjøre det å prate om døden. Vi heier på den gode samtalen. Dessuten er vi glad i fotball, og glad i Ranheim! Dødballene er en fin og litt artig måte for oss å sponse klubben på, og vi gleder oss til å følget laget fra tribunen, sier Malin Søreide.

Som en forlengelse av det å heie på den gode samtalen, så har Berg Begravelsesbyrå utviklet et sett med snakkekort som de sender gratis i posten til alle som måtte ønske. Snakkekortene kan du bestille her

Vi ønsker Berg Begravelsesbyrå velkommen med på laget!

Annonse fra Obos-ligaen: