Beseiret Åsane i Bergen

Åsane var dagens motstander i den 3. serierunden av OBOS-ligaen.

Hjemmelaget kom best i gang på Myrdal stadion denne mandags ettermiddagen. Vi var knapt bort i ballen de første 15 minuttene og Åsane var kun en dårlig heading unna å ta ledelsen, men det var likevell vi som skulle få det første målet. Sivert Solli forserte nedover høyresiden og fra dødlinjen la han inn til Tønne som gjorde ingen feil da han plasserte ballen skliende i nettet bak Erik Østgård og 0-1 på Myrdal Stadion.

Etter 23 minutter skulle Sollie Rønning få sin første sjanse i kampen. En lang ball ender til slutt hos spissen som på volley skyter til høyre for keeper, men skuddet blir reddet og ender i et hjørnespark som Åsane får klarert. Etter scoringen skulle det meste handle om Ranheim i Bergen. Åsane ble presset til å gjøre feil på egen halvdel og vi hadde ganske god kontroll utover omgangen. 0-2 skulle komme etter 31 minutter når Ivar Sollie Rønning hoppet opp på et innlegg som gikk via en Åsane-forsvarer. Headingen var godt plassert nede i venstre hjørne for keeper.

Etter 0-2 hadde ikke Åsane noe særlig å stille opp med og vi kunne scoret både 1 og 2 ganger, men avslutningene fra Sollie Rønning og Blakstad fant ikke veien til nettmaskene.

Andre omgang startet noe likt den første med høyt Åsane-press, men uten noen sjanser for noen av lagene. Utover i omgangen festet vi et greit grep om kampen og fikk stoppet de overgangene Åsane kom på.

Den første store sjansen i 2. omgang kom da Alseth ble spilt igjennom på høyresiden i det 69. minutt, men skuddet gikk midt på keeper. 2 minutter senere ble Ivar Sollie Rønning spilt fint igjennom i midten av Sondre Sørløkk og spissen gjorde ingen feil alene med keeper. Ballen ble fint plassert i nettet bak Åsane-keeperen og Rønning noterte seg for sitt andre mål for dagen før han ble byttet ut til fordel for Michael Karlsen.

Åsanes første store sjanse kom etter 80 minutter da Henrik Udahl kom igjennom alene med Lenes. Spissen chippet over Lenes, men Mads Reginiussen fikk klarert ballen på streken.

Foruten en god Lenes-redning på avslutning fra Lorentzen skjedde det ikke mye mer i den andre omgangen og kampen endte 0-3 til Ranheim!