Dette skjer når vi tar i mot Vålerenga

Kjøp billetter til kampen, inkludert inngang til gratiskonsert med Grannes på Overvik Corner etter kampen.

Annonse:

Ranheim – Vålerengen, lørdag 1. juni klokken 16:00.

Det blir full aktivitet på stadion allerede fra klokken 13:00. Da åpner vi anlegget med stor Fanzone for barn og unge. I tillegg er grillen fyrt opp, og kioskene åpne. Overvik Corner livemusikk byr på livemusikk og lun stemning.

Billetter kjøpes her


Kampstart er klokken 16:00.

Sammen med vår langsiktige samarbeidspartner SalMar inviterer vi til ‘Laksekampen’. Verdens mest bærekraftige matproduksjon skjer på Frøya og vi setter denne kampen ekstra fokus på laksen. 

I Fanzone vil SalMar ha sitt eget telt. Der vil det grilles laks og alle får muligheten til å forlyste seg med de herligste smaksprøver. I pausen vil SalMar presentere pauskonkurranse. Det vil sparkes baller opp på tribunen og de som får ballene blir med ut på banen i pausen. Der handler det om å skyte ballen slik at den havner nærmest bamselaksen som ligger i midtsirkelen. Den som kommer nærmest vinner 3 kg lakseloins.

Gratiskonsert med Grannes klokken 19:00

Sammen med vår samarbeidspartner Globetrotter Event & Artist. Inviterer vi etter kampen til fullt trøkk, og gratiskonsert med Grannes på Overvik Corner. 

Til konserten vil det bli tilgjengeliggjort 400 gratisbilletter, som er full kapasitet.  Her blir det rift om billettene!

Dere som kjøper billett til kampen, får mulighet til å hente ut gratisbillett likt det antallet dere kjøper billetter til kampen.

Billetter henter du ut gjennom å følge billettlinken ved kjøp av billetter.

Underveis i kjøpsprosessen haker du av for inngang til gratiskonserten med Grannes likt antall billetter du har kjøpt til kampen.

Billetter kjøpes her
Annonse fra Obos-ligaen: