Billettsalget er åpent!

Billettsalget til åpningskampen 10.mars, er åpent!

Annonse:

Sett et kryss i kalenderen, nå kan du skaffe deg billett til Ranheim - Brann 10.mars klokken 1800. Det er allerede mange sesongkort som er solgt ut, men du har fortsatt sjansen til å skaffe deg billetter her

Det blir en historisk aften på EXTRA Arena, når Eliteseriehymnen runger ut over stadion like før kampstart. Aldri tidligere har det skjedd, så nettopp du kan være med på å skape historie i Ranheimsfjæra denne lørdagen. Uansett hvordan kamper ender, vil det bli en real fotballfest!

- Vi har fått et enorm etterspørsel på når billetten slippes, og det virker som mange har stor interesse for å komme på kamp. Ikke minst bergenserne, sier Salgsansvarlig Privatmarkedet Fredrik Rostad Eriksen.

Sesongkort anbefales

I første omgang kan du få kjøpt billetter på hovedtribunen, og for bortesupportere på bortetribunen. Der vil det kun være satt opp en pris. Det er kun feltet AA som ikke er mulig å få kjøpt billetter.

Dersom vi selger ut hovedtribunen åpner vi opp for salg av billetter på tribuneseksjonen ved Ranheimshallen. Ved tribuneseksjonen ved Ranheimshallen vil der være forskjellige priser for voksen og student/barn/honnør. 

Men skal du skaffe deg plass til kamper mot blant annet Brann, er Eriksen tydelig på hvordan du skal gjøre dette.

- Den eneste sikre mulighet til å skaffe plass til alle de store kampene mot for eksempel Brann, Rosenborg, Vålerenga og Molde, vil være å sikre deg sesongkort, avslutter Eriksen

Annet relevant kampdagsinformasjon finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: