Bli med på action og oktoberfest mot Kristiansund

Bli med på Oktoberfest og støtt Ranheim i seriekampen mot Kristiansund!

Annonse:

Ranheim Fotball er glade for å invitere alle fotballentusiaster til en spennende seriekamp mellom Ranheim og Kristiansund. Men denne gangen er det ikke bare fotballen som står i fokus - det er også tid for Oktoberfest!

En lørdag med masse som skjer. Mads Reginiussen skal hylles før avspark for sin fotballkarriere med godt over 400 kamper i norsk toppfotball. Vær til stede når hyllesten av Mads skjer!

Aller først ut starter dagen med Obos Miniligaen. En 3v3-turnering for oppstartskullet 2017-årgangen lag på Ranheim, Charlottenlund, Malvik, Lade og Strindheim. Meld på lag i denne linken.

Fra klokken 13:00 vil det være åpent hvor du kan nyte den unike atmosfæren og bli en del av Oktoberfest-feiringen. Her vil det være mulighet for kjøp av den deilige Ranheimburger og -wieneren og drikke. Ta med venner og familie og opplev den lune gode stemningen på arenaen.

For de som er interessert i travsport, vil det også være en Travcafe fra klokken 13:00. Her kan du følge med på spennende løpet fra Sørlandet Travpark, inkludert V5 og V75. Det blir en flott mulighet til å kombinere fotball og travsport i en og samme dag.

Etter kampen, fra klokken 17:00 til 22:00, vil det være livemusikk for å fortsette festlighetene. Terje Walther & Small Cocks, som har turnéstart, og Pål Dahlberg vil sørge for god stemning og musikalsk underholdning. Det blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

Ranheim Fotball ønsker å skape en minneverdig opplevelse for alle som deltar på Oktoberfesten. Bli med og støtt laget ditt mens du nyter god mat, spennende travløp og fantastisk musikk.

Kampbilletter kan kjøpes på forhånd eller ved inngangen til stadion. Vi anbefaler å sikre deg billetter på forhånd. Kjøp billetter her.

Bli med på Oktoberfesten og opplev en dag fylt med fotballglede, feststemning og god underholdning. Vi ser frem til å se deg på Ranheim stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: