Blink Slo Ranheim i generalprøven

Bortelaget vant 2-1 på EXTRA Arena. Foto: Jørn Engberg

Annonse:

Bortelaget var det førende laget i en sjansefattig første omgang. Kampens første sjanse stod Blink for da Lasse Bransdal headet via Lenes og tverrligger til hjørnespark. Ikke lenge etter tok Blink fortjent ledelsen. Lenes gikk høyest i duell i feltet etter frispark, men fikk ikke kontroll på ballen. Den havnet i stedet hos Foosnæs som kriget inn scoring mot gamle lagkamerater. 

Ranheim løftet seg mot tampen av omgangen, og fikk en ball i nettet bak Frenderup, men dommeren annullerte for offside. 

Hjemmelaget tok mer tak i kampen i andre omgang og var det førende laget i store deler av omgangen. To ganger traff Ranheim treverket. Først ved Kvande på frispark, så ved Lopez på skudd fra 16 meter.

Knappe tyve minutter gjenstod da Mehnert jaktet en bakromspasning og fikk akkurat touchet den forbi keeper som felte spissen. Straffesparket tok Mehnert selv og satte inn utligningen. 

Nå presset Ranheim på for et andre mål, men det var Stjørdals-Blink som skulle få kampens siste scoring. På en sjelden visitt på Ranheims halvdel kom Skille gjennom og lobbet ballen over en utrusende Johansson og i mål.

Flere mål ble det ikke og Stjørdals-Blink vant dermed generalprøven på EXTRA Arena. 

Neste helg sparkes OBOS-ligaen i gang når Grorud kommer til ranheimsfjæra. Da skal de kjempes om de første poengene i årets serie. Sikre deg inngang til seriepremieren og de øvrige 14 hjemmekampene med sesongkort.

Annonse fra Obos-ligaen: