Brage Kvithyld klar for Ranheim

På deadline day signerer Ranheim en ny forsvarer.

Annonse:

Den unge forsvarsspilleren med fortid i Kolstad og Trygg/Lade har trent med oss en god stund, og tar i dag steget inn i toppfotballen for Ranheim der han slutter seg til A-troppen ut 2025.

18-åringen har allerede sikret seg 24 kamper for Kolstad i 3.divisjon, som behersker både venstreback- og midtstopperposisjon godt.

- Han er en dyktig venstreback som er bra med ball i beina, samtidig er han veldig rask. Vi har nok andre planer med Brage enn hva han er vant med, men det har vi allerede sett han behersker. Brage er en spiller for fremtiden, tiden vil vise når vi ser han på banen, kanskje blir det allerede i høst, sier trener Hugo Pereira om deadline day signeringen.

Ranheim takker Kolstad, med Kristian Selnæs og Christian Thesen i forbindelse med overgangen for Brage Prestmo Kvithyld.

- Dette er den andre spilleren vi henter fra Kolstad i år (Jonas Selnæs). Og vi setter stor pris på samarbeidet med klubbene rundt oss i Trondheim og Trøndelag, i dette tilfellet spesielt til Trygg/Lade og Kolstad, forteller administrativ sportslig leder Ivar Sandvik.

Brage selv er veldig ydmyk for den tilliten han har fått med muligheten til å tre på seg den blå drakta.

- Jeg ble kjempeglad da jeg fikk telefon og tilbudet om overgang til Ranheim. Ekstra artig er det at en av mine gode kompiser fra tiden i Trygg/Lade og Kolstad Jonas Selnæs også er her, sier en glad Brage Kvithyld.

Annonse fra Obos-ligaen: