Cupexit for Ranheim

Ranheim utslått av cupen etter spennende straffedrama i fjæra. (foto: Jørn Engberg)

Ranheim tok ledelsen etter 18 minutter etter en flott hodestøt fra Elias Hoff Melkersen. Aalesund stanget og stanget, men Ranheim forsvarte seg mesterlig. Hjemmelaget fikk sine muligheter på kontring, men ledelsen ble aldri doblet.

Andre omgang ble en nervøs affære med et bortelag som jaktet utligning, men Ranheim stod i mot. Rett etter fjerdedommer viste andre omgangs tilleggsminutter satt utligningen. Innlegg fra venstre ble slått på en oransjkledds hode og 1-1.

Dermed ble det ekstraomganger. Da var det Ranheim som var nærmest scoringen. 3-4 ganger kom Ranheim på kontringer og spilte seg helt frem til innenfor sekstenmeteren, men avslutningene var ikke gode nok til å overliste keeper.

Dermed ble det straffespark. Aalesund satt sin første, mens Ranheim bommet på sin. Deretter reddet Magnus Lenes mesterlig før Ranheim igjen bommet. På sin femte og siste straffe scoret Aalesund målet som sendte de videre i cupen. Dermed er Ranheim utslått for denne gang.

Men vi har ikke tid til å deppe. Allerede lørdag er det ny kamp på EXTRA Arena når Åsane kommer på besøk!