Dansk spiss til Ranheim

Den unge danske spissen, Gustav med erfaring fra Premier League klubben Brentford og aldersbestemte lag for Danmark. (Bilde er tatt fra Sarpsborg08.no)

Annonse:

Gustav kom fra Brentford i Premier League til Sarpsborg 08 i fjor sommer, og AGF Aarhus før det. Han har også flere kamper på aldersbestemt landslag for Danmark fra 16-19 år. En spiller med et stort potensiale. I høst spilte han for Hødd.

Spissen har signert tre års kontrakt, ut 2026, og er klar for nytt karrierevalg klubbmessig, selv mener han Ranheim er perfekt som neste stoppested.

- Etter å ha snakket med Kåre og Mikke er jeg overbevist om at Ranheim er det rette steget for meg i karrieren akkurat nå. I måten klubben ønsker å framstå på banen så har jeg veldig stor tro på at jeg får ut mine styrker som fotballspiller, sier Gustav Mogensen. 

Og legger til:

- Nå gleder jeg meg bare til oppstart i januar slik at jeg kan få møtt og bli kjent med hele gjengen. 

Se Gustav og resten fra tribuneplass med sesongkort

 

Sportslig koordinator Michael Karlsen har god tro på den nye spilleren skal finne seg til rette i klubben fra nyttår.

- Vi har fulgt Gustav lenge, og er veldig fornøyde og trygge på at det blir en god match for begge parter. Han er en spiller med stort potensial som vi mener passer perfekt inn hos oss. Både som spiller og person. 

Annonse fra Obos-ligaen: