- Det blir nok en tøff batalje

Kåre Ingebrigtsen tipper det blir nok en jevn og tøff kamp, når nyopprykkede Moss gjester Ekstra Arena til årets kronekamp

Annonse:

Kroneskampen betyr at det er gratis inngang for alle! Men du må hente ut billett. Dette kan du gjøre her! Hent ut gratis billetter her.

Vi tok en prat med hovedtrener Kåre Ingebrigtsen etter lørdagens treningsøkt, og Kåre er kjempefornøyd med å møte Moss, i fjor så han de på Sotra i Post-Nord ligaen. Og han er veldig glad for at han nå kan se de tilbake i OBOS-ligaen.

Se hele Videointervjuet nederst i saken.

- Det er jo en gammel storhet som kommer, jeg husker fra min tid som spiller. Vi hadde vi mange tøffe kamper mot Moss i Eliteserien, så det er godt å se de tilbake i toppen av norsk fotball.

- Men de har startet sesongen med å plukke mye poeng, så det blir vel nok en tøff kamp?

- Ja helt klart, definitivt, de har et bra lag, og har med seg masse selvtillit fra i fjor, og de spiller på samme måte som de gjorde i fjor, 

Kåre legger til at det er Ranheim som er på hjemmebane i morgen, og skal fortsette å spille sitt spill, så tror han det holder til en god prestasjon mot Moss. Han oppfordrer alle som har mulighet til å komme tar turen til fjæra i morgen. 


 

 

Annonse fra Obos-ligaen: