- Det går bare bedre og bedre

Håkon Gangstad om overgangen fra Nederlansk æresdivisjon til Ranheim.

Annonse:

I sommer ble Håkon Gangstad hentet fra Nederlansk Æresdivisjon og klubben PEC Zwolle, etter et år i klubben. Vi tok en prat med Håkon om hvordan han har det i Ranheim, og hvordan vi skal ta tre poeng i årets siste seriekamp.

Se hele videointervjuet nederst i saken.

- Det har vært en veldig fin overgang, der jeg føler at spillergruppa og trenerteamet har tatt meg veldig godt i mot meg. Så har jeg jo fått spilt en del i det siste, så jeg føler det bare går bedre og bedre.

Håkon sier at Ranheim er en veldig bra klubb å komme til, mange som ønsker å utvikle seg, og trekke i samme retning. Men at det samtidig er en veldig ung spillergruppe, noe man kan se i kampene ved at toppnivået er veldig bra, mens bunnivået er for dårlig. Så når vi får hevet bunnivået, vil det bli veldig bra. Og allerede neste sesong er alle et år eldre, noe Gangstad tror er positivt.

- Hvordan angriper vi årets siste seriekamp hjemme mot Hødd søndag da?

- Det blir å bygge videre på førsteomgangen mot Sandnes-Ulf. Da synes jeg vi spiller bra som lag. Er kompakte som lag, og til tider dominerer vi. Så hvis vi klarer å luke bort de feilene vi gjør i andre omgang, ser jeg ingen grunn for at vi ikke skal vinne hjemme mot Hødd.

Billetter til kampen kjøpes her.


 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: