- Det knives om plassene

Pål Andre Helland før morgendagens kamp borte mot Levanger.

Annonse:

Fredag spiller Ranheim generalprøve borte mot Levanger, dette blir siste test før seriepremieren 1.april borte mot Kongsvinger. Vi tok en prat med Pål Andre Helland før morgendagens kamp.

Se hele videointervjuet nederst i saken.

- Det aller viktigste med de to kampene vi spilte mot Stjørdals-Blink på søndag, var at samtlige i troppen skulle få spille 90.minutter, og bevise at de klarer å stå en hel kamp, nå når sesongen starter. Og det er deler av kampene vi er fornøyde med, samtidig som det er litt småjusteringer som må til, men vi holder nullen i begge kampene, noe som er bra.

- Og i morgen reiser vi til Levanger for den siste kampen før serien starter 1.april. Hva tenker du om å møte Levanger borte?

- Det blir tøft, Levanger er jo et lag som er god på dødball, slår en del langt, kaster langt. Flytter opp mange folk både på cornere, frispark høyt i banen, som blir ei utfordring. Så spiller jo Levanger med fem bak, som gjør at vi må løse ting på en litt annen måte enn vi har gjort. Så det blir også fin øving for oss, og se hvordan vi står mot en slik motstander. Så vi gleder oss, og synes jo det ser ganske lyst ut.

Pål Andre sier videre at det er to lag som begge har hatt gode kamper i pre-season. han tror det er to gode lag, men samtidig veldig forskjellige lag som møtes i morgen. To forskellige stiler som møtes rett og slett.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: