- Det snakkes mye bra om Ranheim

Det var mange som tok turen til klubbhuset onsdag kveld, for å få med seg infomøtet om årets sesong.

Annonse:

Stemningen var god og det ble stilt flere gode spørsmål til både Svein og Frank. Svein startet møte med å fortelle litt om spillertroppen vi har pr.dags dato.

Det er flere utskiftninger på laget, vi har solgt flere gode spillere som har vært viktige for laget, men også hentet inn nye som vi har sterk tro på skal klare å være med å forsterke Ranheim denne sesongen.

Ranheim vil fortsette med å utvikle gode fotballspillere, slik som vi har gjort hele tiden,  og det er viktig for oss at vi er et «trønder lag», der vi dyrker frem de lokale talentene. 

I administrasjonen har det blitt gjort noen små justeringer. Arbeidsoppgavene har blitt fordelt litt annerledes enn før og vi har tro på at det «teamet» vi har satt sammen nå vil være med å løfte klubben enda mer.

Vi gleder oss til et nytt år med fotballeventyr, og selv om vi rykket ned til OBOS ligaen så virker det som at supporterne er positivt innstilt til den kommende sesongen. 

- Det er ikke bare i dette rommet det fylles med positivitet, men også mannen i gata er positiv til klubben. Alle jeg snakker med synes det var trist Ranheim rykket og håper å se oss tilbake i Eliteserien igjen, forteller supporterleder Thomas Mostervik. Se hele intervjuet nederst i saken.

Med bare 82 dager igjen til seriestart kan det lønne seg å sikre seg sesongkort allerede nå! 

Vi gleder oss til å se deg i fjæra i år! 😊 

Sesongkort får du kjøpt her


Annonse fra Obos-ligaen: