Disse leder rekruttlaget i 2021

Klubbens rekruttlag er allerede godt i gang med 2021-sesongen og teamet rundt laget er på plass. Aldri tidligere har det vært et så bredt og godt sammensatt team rundt rekruttene.

Annonse:

Teamet er forsterket med ekstra ressurser innenfor spillerutvikling/individuell oppfølging, fysisk trening og mental trening.

Rudi Lassesen (hovedtrener) og Eskil Husby (trener) vil ha det daglige hovedansvaret for gruppa, inkludert kampledelse i 3. og 4. divisjon. I treningsarbeidet støttes de av spillerutviklerne Bjarte Guttormsen og Kristoffer Govasmark. Alle fire er utdannet UEFA-B-trenere. Hallvard Todal Moe fortsetter som keepertrener i teamet også i 2021.

Vetle Veierød og Ida Helgestad Stuan vil ha ansvaret for oppfølging av den fysiske formen til spillerne. Dette innebærer oppfølging både på og utenfor treningsfeltet. Vegard Mandal Johansen vil som i fjor fortsette å jobbe med spillerne på det mentale planet. Vi er glade for å få med alle disse tre med deres brede kompetanse på hvert sitt felt.

I tillegg har vi med oss Ole Petter Norvang og Marie Krokstad Olsen som fysioterapeuter som har klinikkene sine åpne slik at spillerne alltid har tilgang til timer ved skader, slitasjer og annen hjelp.

Christoffer Hansen fortsetter som sportslig-administrativ leder for gruppa og vil støtte trenerteamet på alt som ligger rundt det å drive et lag på dette nivået, samt bistå og følge opp spillerne på ulike områder som ikke faller inn under trenernes ansvarsområde.

IMG_0449-Rekrutt-trening-2021

 

Annonse fra Obos-ligaen: