Donerer penger til rasofrene

Spillerne og supporterklubben Forza Ranheim har bestemt seg for å donere penger til rasofrene i Gjerdrum. Foto: Jørn Engberg

Annonse:

Året 2020 har vært et veldig rart og tungt år for oss alle, men slutten på året ble brått mye verre for innbyggerne i Gjerdrum kommune da det natt til 30. desember gikk et større jordskred. Mange har mistet alt de eier og flere mennesker er fortsatt savnet.

Denne hendelsen har gjort et sterkt inntrykk på oss alle og spillerne har bestemt seg for å donere penger fra botkassa si til rasofrene. De gir 10.000 kr og supporterklubben Forza donerer 5000 kr.

"Det er lett å synes synd på seg selv etter et år som 2020, men når slike katastrofer inntreffer skjønner vi fort hvor bra vi egentlig har det. Når Kanarifansen raskt satte i gang en innsamlingsaksjon for støtte til ofrene er vi selvfølgelig med på den. Vi har gitt 2500 til Omsorg Jessheim og 2500 til Hjelpende hender." sier leder for Forza Ranheim, Thomas Mostervik.  

Botsjef Daniel Kvande sier: "Vi føler med de som er berørt av tragedien i Gjerdrum og ønsker å bidra. Siden vi i år uansett ikke kan bruke botpengene på oss selv, har vi lyst til at pengene skal gå til en god sak. Vi håper at vårt bidrag hjelper noe i denne vanskelige tiden."

 

Annonse fra Obos-ligaen: