Duket for trønderderby

Lørdag venter en av årets høydepunkter når vi tar i mot Stjørdals-Blink på EXTRA Arena. (arkivfoto: Jørn Engberg)

Det er ingen tvil om at det vil være et revansjelystent Ranheim som står på kunstgresset på EXTRA Arena klokken 18:00 lørdag. Både for å slå tilbake etter tap 5-4 i Sandnes, men også etter Blinks 1-0-seier tidligere denne sesongen.

Før kampen inviterer vi til Fanzone med mange aktiviteter for store og små.

• Slegge

I tillegg blir det salg av burgere og churros. Både supporterbutikken og Overvik Corner vil også holde åpent.

Kjøp billett til kampen her

Hold varmen med Trøndelag Kraft

Sammen med vår samarbeidspartner, Trøndelag Kraft, deler vi ut sitteunderlag og tepper i supporterbutikken. Stikk innom og hent ut før kamp lørdag, for selv om det meldes godt vær til kampdag, kan det være greit å ha et pledd å søke varme i både utover andre omgang og utover høsten.

Siden sist

Etter tap 5-1 borte mot Fredrikstad 23. august har pilen pekt oppover for Blink. Først ble Bryne slått hjemme før det ble seier over Grorud borte med samme sifre. I forrige runde trodde de fleste at Lillebo hadde scoret seiersmålet da han sendte hjemmelaget i føringen i det 83. minutt, men Strømmen slo tilbake i overtiden og tok med seg ett poeng.

Det er den tidligere Ranheim-spilleren Mats Lillebo som er lagets toppscorer med sine syv mål. Bak han følger Sondre Stokke med to scoringer og deretter hele ni spillere med én scoring hver.