Eggen Rismark vender hjem

Onsdag ettermiddag ble det klart Ranheim har signert en avtale med Christian Eggen Rismark.

Annonse:

Ranheimsgutten vender tilbake til moderklubben to år etter profflivet i Bergen for Brann. Nå skal han bidra i drakta han har båret aller mest, siden barndommen på grusen i fjæra.

Spilleren som kom tilbake til moderklubben i 2015 etter tid med seniorfotball i 2. og 3.div før det. Vi så da en stopper som kom til å bli veldig god offensivt, med styrkene som frispilling, bra pasningsfot og stor spillforståelse. Noe han utviklet raskt i takt med lagets utvikling av den offensive spillestilen.

- I tillegg ble han veldig god defensiv spiller, god i boks, god på dødball. Våren 2018 viste statistikken at han var en av de som ryddet unna mest i boksspillet i Eliteserien, uttaler Svein Maalen seg.

Saken fortsetter under bildet

1085-2018-Ranheim-RBK-Lerkendal-Eggen-Rismark

Med tiden i Bergen vil Christian ha mer erfaring i sekken, og bidra med i gruppa. 

- Det var en veldig god midstopper vi solgte sommeren 2018 da han dro til Brann. Nå kommer han tilbake som en enda mer erfaren spiller. Vi får en bedre versjon av Christian som kommer tilbake, poengterer Maalen.

Spilleren som har de beste årene foran seg som midtstopper. Med lederevner hvor han er svært tydelig, snakker i forkant av situasjoner og er påskrudd i kamper der slaget står.

Christian er en spisskomtansespiller som må dyrkes på godfoten sin for å være god, når han nå får lov å spille på styrkene sine, kommer han til å få ut potensialet sitt igjen.

- Uten altfor mange kamper for Brann skal han selvfølgelig spilles i form, men stor erfaring fra Eliteserien har han med seg. Han kjenner spillestilen vår veldig godt og kommer til å ta stort eierskap i hvordan laget skal fremstå utpå banen med gode lederevner, forteller Maalen videre.

Stopperkjempen sa før avreise til Bergen for to år siden han alltid være Ranheimfan, uansett hvor han spiller. Nå kommer han tilbake med nye innpulser til klubben han er så glad i.

Med nærmere 150 kamper på de to øverste nivåene i norsk toppfotball får vi en sjef med stor S inn i gruppa. Etter flere titalls kamper for Brann er Eggen Rismark nå klar for å kjempe i blått og hvitt igjen ut sesongen 2023. 

Velkommen hjem, Christian!

Annonse fra Obos-ligaen: