En hilsen fra Ole

Ole Sæter forteller om tiden sin i Ranheim. Foto: Jørn Engberg

Annonse:

Ole Sæter har skrevet under kontrakt med Rosenborg Ballklub, og i den anledningen har vi bedt Ole skrive noen ord om tiden sin i Ranheim og hva han tenker om å starte i Rosenborg.

"Tiden min i Ranheim har vært helt fantastisk. Helt fra første trening i januar har jeg kun positive ting å si om oppholdet mitt i RIL. Det har vært en ren fornøyelse og jeg er utrolig glad og stolt over å ha fått muligheten til å representere bydelen og klubben jeg har blitt så glad i.

Måten det drives på i Ranheim er veldig imponerende og også en grunn til at man føler ekstra stolthet over å ha bært drakten til klubben. Mine verdier står i tråd med klubbens og at de i det hele tatt ga meg sjansen i vinter er jeg veldig takknemlig for.

Man får et felleskap som det Ranheim har, når man vil gi lokale sjansen. Det er en stor familien både i og rundt klubben. Man merker at det betyr utrolig mye for veldig mange og det å kunne gi noe tilbake til alle de som følger med har vært en utrolig fin opplevelse. Det er ildsjeler overalt og de har betydd utrolig mye for meg i 2020 - selvom de kanskje ikke har fått den skryten de fortjener.

Mine tanker om veien videre er først og fremst at jeg gleder meg vanvittig mye til å komme i gang, det er dette jeg har jobbet for helt fra jeg var 6-7 år og til i dag. Jeg gleder meg til å vise resten av byen og hele landet at hardt arbeid, uansett hvor mye det blåser rundt en, er det eneste som fungerer, og jeg håper og tror alle de i Ranheim og de andre klubbene rundt om i byen kan finne motivasjon i dette.

Når jeg nå starter hos Rosenborg Ballklub så er jeg innforstått med at det er et ganske stort steg opp. Det er en klubb det forventes at en skal vinne hver kamp, og det å spille med et slikt press og byen min i ryggen gleder jeg meg helt utrolig mye til. Jeg forventer også at jeg fortsetter utviklingen min og at jeg her kan bli en enda bedre utgave av meg selv, både som fotballspiller og menneske.

Til slutt så vil jeg si at jeg føler jeg sitter igjen med en ny familie hos Ranheim. Venner, minner for livet og opplevelser jeg er utrolig glad og stolt over å ha fått tatt del i. Jeg kan ikke få takket Ranheim nok for å ha gitt meg sjansen. Hovedtrener Svein spesielt, som var tålmodig når det buttet imot og veldig støttende uansett tidspunkt. Jeg har blitt en bedre utgave av meg selv, og det er kun Ranheim som klubb sin fortjeneste."

Takk for meg, Ranheim. Det har vært en fornøyelse! 

- Ole Sæter

Vi i Ranheim Fotball ønsker Ole masse lykke til hos storebror Rosenborg. Vi gleder oss til å se deg herje på Lerkendal! :) 

 

Annonse fra Obos-ligaen: