En kjærlighetserklæring til alle

Hva vi ser frem til å kunne by dere når situasjonen normaliserer seg.

Annonse:

Kjære alle sammen

En kjærlighetserklæring til alle.

Vi står i en situasjon der det aller viktigste er liv og helse. Å få kontroll på smittespredningen iht myndighetenes strategi krever mye av mange.

Vi håper dere og de rundt dere er friske. Og om dere har pårørende som er syke, at de får den nødvendige hjelpen de trenger.

Det er veldig lite synd på fotballen i den store sammenhengen. Vi eksisterer i vårt hode for å skape glede, fellesskap og opplevelser for folket. Og dit skal vi igjen komme, når verden er klar for det.

Ranheim som klubb ønsker å signalisere hvor godt vi vil dere i tiden fremover. Når situasjonen normaliserer seg, dørene åpnes og hverdagen begynner igjen; da skal det kjennes at du har et levende idrettslag og et fellesskapet vi sammen ønsker å bygge.

Vi reviderte vårt slagord sammen med idrettslaget i fjor til «Fellesskap siden 1901».

Dette må ligge i ryggmargen til oss som klubb, da vi historisk er en klubb fra en arbeiderbydel, hvor felleskapet historisk og nå, er en av de viktigste kulturbærerne.

Hva er Fellesskap? Bry seg om de som er rundt oss. Ville det beste for hverandre. Vise empati for de som har det vanskelig, eller solidaritet for den som trenger det. Være inkluderende, og vise respekt. Si ifra når noe ikke er greit.

Vi gleder oss til å få delt ut 1100 flaggene til bydelen til våren, som vi egentlig skulle gjort førstkommende mandag. Men det blir ekstra stas når vi kan gjøre det senere.

Det blir en flott aktivitetsdag sammen med friidretten, håndballen, basketen, sykkelgruppa , allidrett og fotballavdelingen som egentlig skulle være 25. april. Nå blir det ekstra stas og arrangere den, men vi skyver bare litt på den.

Og mellom der skal vi spille mange hjemmekamper, hvor vi har en snikende følelse av at vi har et brukbart lag på gang i år. Vi skal i alle fall fremstå uredde, med lyst til å angripe.

Barne- og ungdomsfotballen skal spille hundrevis av kamper nede på banen, og friidretten skal forhåpentligvis arrangere Norges største ungdomsmesterskap til sommeren. Syklistene skal ut på veien, og hånballavdelingen skal gjøre seg klar for ny sesong, sammen med basketen. Og allidretten skal la mange barn få øve seg i forskjellige idretter. Og forhåpentligvis får vi høre korpset i gatene i god tid til 17. mai.

De som klarer å stå sammen i disse tider står sterkere. Vi heier vanvittig på hver og en av dere! Og til våren skal vi danse!

Fellesskap siden 1901.

Annonse fra Obos-ligaen: