- En liten cupfinale

Svein Maalen er klar for en steintøff kamp mot serietoeren.

Annonse:

- Vi skal være offensive, men vi vet at vi møter et av de beste lagene i ligaen. Vi må gå til kamp med innstillingen at dette er en liten Cupfinale.

Det svarer Maalen på spørsmål om hvilken inngang spillerne skal ha til søndagens kamp mot Molde. Etter et braktap mot Brann for to uker siden, hevet laget seg betraktelig, og tok med tre poeng hjem fra Haugesund etter en knalltøff kamp sist helg. Tøft, tror treneren det også vil bli på søndag.

- Det vil bli steintøft! Vi trenger at alle sammen er på sitt beste, og har en knallkamp, hvis vi skal ta Molde, konkluderer han.

Molde, på sin side, kommer rett fra 120 knallharde minutter i heksegryta i Thessaloniki. Romsdalingene klarte på imponerende vis å krige seg videre til play-off til Europaligaen, men ikke uten at flere av spillerne tydelig kjente det i beina. Det tror ikke Maalen nødvendigvis automatisk blir fordel oss.

- Vi møter et lag med veldig mange spillere, og mange spillere som ønsker å vise seg fram. De er vant til å spille mange kamper mot gode motstandere, så dette blir på ingen måte enkelt, bedyrer treneren.

Se hele intervjuet med Svein i videoen under:

Kampen har avspark 18:00 på søndag, og har du enda ikke skaffet deg billett, kan du gjøre det her.


Annonse fra Obos-ligaen: