- En skikkelig test på vår egen utvikling

Kåre Ingebrigtsen tror det kan smelle ei cupbombe i onsdagens cupkamp mot Bodø/Glimt (Arkivfoto: Jørn Engberg)

Annonse:

Kåre Ingebrigtesen sin første offisielle kamp som trener for Ranheim var mot morgendagens motstander i cupen. Laget Kåre uten tvil mener er det laget i Norge som desidert har det høyeste toppnivået. Få trodde vel at vi skulle møte Bodø/Glimt i tredje runde i årets NM. Da vi i mars ble slått ut av samme motstander i fjerde runde av NM 2022. I den kampen ble resultatet stygt, sett med blå øyne, vi tapte 0-4.

Etter andre runde, hvor vi vant 3-1 over Strindheim uttalte Kåre at han ønsket seg et Eliteserielag i fjæra. Det ønsket ble oppfylt når vi senere på kvelden trakk laget som slo oss ut av fjorårets NM.

- Det er jo en kjempefin mulighet for å få sett utviklingen på Ranheim fra årets første kamp og til nå tre måneder senere. Men med det nivået de har inne, er det ingen i Norge som er i nærheten, sier han.

Billetter til cupfesten kjøper du her!
 

- Hva sier du til guttene før de entrer banen i morgen da?

- Rett og slett at vi må være oss selv, om vi skal legge oss bakpå og sparke ballen ut av stadion i 90 minutter så taper vi jo 5-0. Så vi må tørre å gjøre det vi skal gjøre, for da kan vi gjøre noe med kampen i ettertid også. Hvis vi plutselig ikke skal gjøre det vi trener på i hverdagen så er det jo bare å hive kampen etterpå. Så vi må tørre å være så gode som vi kan være. Vi skal jo selvfølgelig ha respekt for de, men vi kan ikke ha for mye respekt eller. De spiller jo en fantastisk fin fotball, og på mange måter på samme måte som vi ønsker å spille. Sist kamp så var det jo jevnt ganske lenge. Så får vi se om vi klarer å sette opp noen gode angrep slik at det er mulig å score mål på de.svarer han.

Kåre sier videre at det er ei perfekt ramme rundt kampen, og at han regner med det kommer en del supportere av Bodø/Glimt også. Han håper det blir fullt på Ekstra Arena, samtidig som han legger til at det er da ikke så mange trønder lag igjen i cupen.

- Tror du det kan smelle ei cupbombe i morgen i fjæra?

- Ja det kan det. det er ofte at Eliteserielag sliter litt i tredje runde, så det er jo selvfølgelig det vi håper på, avslutter Kåre Ingebrigtsen

Ranheim slo Verdal i første runde, mens Strindheim ble beseiret i andre runde.

Bodø/Glimt slo ut Mosjøen i første runde og Junkeren i andre runde.

Billetter til cupfesten kjøper du her!


Alle med sesongkort får gratis inngang til kampen. Det inngår i sesongkortet, og plassene du har fra før, det er ikke behov for ny billett. Kun møt opp til kamp!

Ønsker du deg fast plass til våre hjemmekamper resten av sesongen? Kjøp abonnement, og betal hver måned.

   

Annonse fra Obos-ligaen: